keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sateenkaarirakkautta

Osa tekemistäni käsitöistä syntyy tarpeen sanelemana, mutta silloinkin toki ajan niin salliessa koetan aina jotain kivaa tekeleisiin keksiä.  Ja sitten ovat ne toisenlaiset työt. Ne jotka kumpuavat jostain syvemmältä...

Inspiraatio on hassu juttu. Se voi iskeä mitä omituisimmista asioista, eikä koskaan tiedä mitä sitä seuraavaksi alkaa hahmotella. Ompelu on siitä hauska harrastus, että siinä voi varsin vapaasti toteuttaa itseään ja antaa inspiraation iskeä.  Ja joskus saattaa käydä niin, että lopputuloksena syntyy jotain,  joka hieman salaakin ottaa kantaa johonkin.

Inspiraatio tämänkertaiseen ompelukseen syntyi Suomen lakiasiain valiokunnassa. Se syntyi äänin 10-6 osan valiokunnan jäsenistä poissaollessa, osan myöhästellessä ja osan äänestettyä puolueensa virallista kantaa vastaan. Aivan oikein... inspiroiduin tasa-arvoisesta avioliittolaista ja sen hylkäävästä esityksestä. Se kun oli mielestäni väärin.

Rakkaus on rakkautta.


Kaavana vanha tuttu MIW, tällä kertaa hupullisena versiona ja puolipitkillä hihoilla.


Kankaana Ikasyrin harmaa vinoraita jersey, resorit sateenkaaren väreissä mikä mistäkin. Muistelisin keltaisen ja punaisen olevan Marimekolta, vihreän ja sinisen Royal-tuotteelta.


Hihojen pituus arpoutui taas kankaan riittävyydestä


Hupun etureunan leikkasin taitteelle, joten ainoa sauma kulkee päälaelta niskaan.

Harmauden helmassa lepäilee sitten Rainbow Dash, jonka sateenkaariharja ja -häntä kietoutuvat muodostamaan sydämen.Pääsikin sitten saman tien päälle


Rauhaa ja rakkautta. Ja ylpeyttä rakkaudesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti