tiistai 8. heinäkuuta 2014

I'd rather be pumping iron!

Eilen vietettiin meillä 7. hääpäivää ja olin päättänyt miehelle ommella uuden treenipaidan lahjaksi. Lopulta herra sai lahjansa vasta tänään, sillä projekti taas vähän paisui alettuaan: miehen treenipaita näet sai kaverikseen aiheeseen liittyvät samistelupaidat pojille!


Hyvin sointuvat yhteen, ja miltei tuovat mieleen aikamatkan suoraan 80-luvulle...
Kangas kaikissa paidoissa on ihan perus mustaa trikoota ompelijanmaailmasta


Miehen paidan kaavan pohjana on MIW mies, kaula-aukkoa ja kädensuita on isonnettu jonkin verran (joskin kaula-aukkoa olisi saanut isontaa kyllä vieläkin enemmän)


Rintamuksessa tekstin sijaan löytyy kuvio. Miehen oma kommentti oli että onpas hauska, joskin sitten heti seuraavana teräväsilmäinen insinööri huomautti, ettei mene ihan Suomalaiseen järjestelmään tuo ominaispaino. Kuva siis on mallinnettu jenkkipaitaa esimerkkinä pitäen.....


Isomman pojan paita on hyväksi todetulla Gekko games kaavalla tehty (OB 3/14), koko 116.


Isin tuleva treenikaveri, kyllähän nuo mm. itsepuolustuslajeja jo yhdessä treenailevat ja onhan pojalla omat painotkin jo olemassa.


Pienemmän pojan bodyn kaavana on kisuliini, hihat lyhennetty. Napitus löytyy takaa toisesta raglansaumasta.


Alkuun oli tarkoitus tehdä tähän samanlainen teksti ketaisena kuin isoveljen paitaan, mutta lopulta totesin, että tekstiä leikatessa jäljelle jäänyt osuus kalvosta olikin ihan hauska. Niinpä tein siitä tuollaisen kylttimäisen. 


Päälle menivät samantien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti