lauantai 14. kesäkuuta 2014

Tribuutti Noshille kesämekkosen muodossa

Perjantai-ilta koitti jälleen ja sitä myöten ompeluseuran veivi. Aiheena oli "tribuutti" ja ideana kävellä kangaskaapille ja valita sieltä kangas jonka myötä lähtisi kiitos jollekin kaupalle/yritykselle ompeluun liittyen.

Itse en joutunut kahta kertaa miettimään yritystä jolle tribuuttini omistaisin: Nosh Organicsin kankaat ovat kaapissani aivan omassa hyllyssään, eikä niistä ommellessa voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle. Kaikki neulokset (sekä jerseyt että interlockit) ovat luomupuuvillaa,  ja kankaiden laatu on mahtava.  Kankaat ovat aivan unelman pehmeitä, värit kirkkaita ja hyvin pysyviä. Kuosit ovat aivan ihania ja niitä löytyy paljon.  Trikoiden lisäksi myös velour sekä joustocollege ovat ihania ja laadukkaita materiaaleja: noshin velouria pehmeämpää en ole löytänyt mistään! Ja aikaisemmin postaamani tunika noshin grafiitin värisestä jc:sta on ehdoton suosikkini.


Tänä viikonloppuna tulee myyntiin Noshin ensimmäinen pre-autumn mallisto. On siis korkea aika raivata tilaa kangaskaappini Nodh-hyllyyn. Niinpä veivi tuli juuri sopivaan aikaan: sain vihdoin idean mitä tehdä kevätmalliston vaaleanpunaisesta Niityllä kankaasta. 


Kaavan pohjana on jälleen miw, jota muokkasin aika reilulla kädellä. Kankaat ovat molemmat Noshilta, Niityllä, sekä vaaleanpunainen Polka dot. 


Alkuperäinen ajatus oli tehdä resorihuolittelu sekä helmaan, hihoihin että kaulukseen, mutta totesin ratkaisun liian raskaaksi. Ei siis muuta kuin ratkomaan. Lopulta se yksinkertaisin ratkaisu oli se paras: hihat ja helma on ihan vain kapealla käänteellä ja kaula-aukon tein alavaralla jonka käänsin vähän näkyviin.


Hihat ovat kaksinkertaiset, alla tavallinen lyhyt t-paitahiha ja päällä hiukan lyhyempi perhoshiha.


Edessä on tasku, joka aika hyvin häipyy taustaan kuosin kohdistuksella.


Ja taakse laitoin vielä rusetin.


Kesäinen kiitos Noshille! Kankaat ovat laadukkaita, kuosit ihania ja postitukset nopeita. Ja kotimyyjä-Katjalle myös erityiskiitos! 

1 kommentti: