tiistai 17. kesäkuuta 2014

Boo! Pelottaako?

Eilinen räntäsade hieman laittoi takapakkia kesähelteille, mutta illalla sain kuitenkin valmiiksi kesäsetit pojille. Jospa juhannuksen jälkeen sitten pääsisivät käyttöön.

Keväällä tuli myyntiin Sari Ahokaisen ihanan erilainen Boo-kangas. Pakko sitä oli tuolloin tilata, mutta heti en leikkaamaan uskaltanut lähteä. Jokin aika sitten voitin kuitenkin pikahuutiksesta SA:n kangaspaketin, josta löytyi mm pari n metrin verran tuota samaista kangasta. Niinpä päätin uskaltautua kankaan kimppuun hyökkäämään.


Pojista pienemmälle lyhythihainen body, sekä trikoohousut. Bodyssa kaavana Ob:n Kisuliini (6/12) josta hihat katkaistu ja pituutta hiukan lisätty, koko 80. Takaa raglan saumasta löytyvät nepparit, jotka ovat Käpysen ihanat tähtikuvioiset kantaversiot. Bodyn applikoinnissa oikaisin, ja leikkasin kuvan suoraan kankaasta, kiinnitin liimasuihkeella ja siksakkasin reunan ympäri kiinni.
Housujen kaavana Ob:n Baboon (3/14), koko 80 ja lahkeisiin lisätty pituutta. Tekaisinpa vielä pienen taskunkin lantiolle.


Kankaina siis Sari Ahokaisen Boo, sekä Tanyasumin hämähäkit. Musta trikoo muistaakseni ompelijan maailmasta.


Isommalle pojalle t-paita sekä jersey-bermudat. T-paidassa kaavana suoraan Ob:n uusimmasta lehdestä kokoa 116, ainoana muutoksena sivuhalkioiden poisto ja helman kanttaus.
Housuissa kaavana Ob:n Runner samasta lehdestä. Leikkasin housut sivusaumattomina js koko on 116.


Kankaat samoja kuin noissa pienemmän herran versioissa.


Paitaan tein applikaation suurentaen kankaan kuviota hiukan. Ja jos oikein tarkkaan katsoo, niin voi huomata etten tälläkään kertaa jaksanut kuviota lähteä kääntämään, on siis peilikuvana.


Selkään tuli siksakattua vielä kankaan nimi, sopi niin hyvin tunnelmaan.


Housut ovat siis bermudamittaiset. Ja vaikka kuva antaakin toista ehkä ymmärtää, niin lahkeet ovat yhtä pitkät.


Edessä kummituksin varustetut hämähäkkipolvipaikat.


Ja takana vielä pieni tasku pääkalloapplikaatiolla.

kangasta jäi kaappiin vielä reilusti, saas nähdä uskaltaisiko tästä itsellekin jotain tehdä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti