maanantai 1. syyskuuta 2014

Uudelle läppärille uusi koti

Miniläppärini sanoi sopimuksensa irti, joten ei auttanut muu kuin hommata uusi kannettava tilalle. Mini vaihtui maksiin ja niinpä uuden koneen mukana kuljettamiseen piti keksiä uusi ratkaisu...


Uusi laukku alkoi rakentua läppärin mittojen mukaan ja on siitä syystä varsin iso. Kaava on oma ja tarkoitus olisi tänne jossain vaiheessa pientä tutoriaalia asiasta tehdä...


Päällikangas on Eero Aarnion suunnittelemaa paksua Ghost-puuvillaa. Kankaan hulpiosta löytyi "brands scandinavia"-logo, joka pääsi läppääkin koristamaan.


Olkahihna on säädettävä, ja taskuja laukusta löytyy useita: takana on koko laukun levyinen avotasku,


edessä läpän alla on vetoketjulla suljettava tasku ja läppä sulkeutuu magneettinapeilla. Sisällä oleva kangas on Robert Kaufmanin suunnittelemaa Fox and a houndstooth -puuvillaa.


Sisällä taainpana on läppärille oma kauttaaltaan pehmustettu tasku, jonka yli kulkee tarralla kiinnittyvä hihna. Läppäritaskussa on kiinni myös vetoketjullinen sisätasku ja etuseinämässä on kiinni kolme pienenpää avotaskua.


mittaa laukulla on varsin isosti! Tastä tuli aivan mahtava!

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Upeat kankaat, etenkin tuo kettukangas. Sisätaskujen ja kaikkien yksittäisten lokerojen ompelu on varmasti vaatinut ajatusta.

    VastaaPoista
  2. Hieno! Kyllä sie olet miettinyt tarkasti jokaisen pienenkin yksityiskohdan :)

    VastaaPoista