tiistai 4. helmikuuta 2014

Sylvan huutokauppa

"Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/

https://www.facebook.com/pages/Piilo-lastenvaatekirpputori-/120673634676762
"
 
 
Koskapa itsekin kyseiseen ryhmään kuulun, niin pakkohan tässä on mukaan lähteä. Pitkään mietin mitä tekisin, mutta sitten mieleen tuli juttu jota olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla. Ja siiten ne sitten syntyivät, oikein kaksin kappalein. Onnistuivat tosi hyvin, jos mulla ei olisi jo riittävästi hoitolaukkuja olemassa niin varmaan pitäisin itselläni. Ehkä teen vielä lisääkin, katsotaan!
 
Eli kaksi kappaletta olkalaukkuja, lähinnä ajattein hoitolaukuiksi.
 
Laukuista ensimmäinen on väritykseltään ja kuoseiltan selkeämmin hoitolaukkumainen. Pääkankana vaaleanruskeapohjainen nallepuuvilla, joka on sitten yhdistetty vaaleanvihreään puuvillakankaaseen. Vuorina ruskea vuorisatiini ja sekä ulko- että sisäkankaat on vahvistettu silitettvällä tukikankaalla. Laukun leveys ylälaidasta on 39cm, alalaidasta hieman leveämpi, korkeus n 38cm. Olkahihnojen pituus 59cm.
 
 
Edessä laukusta löytyy laskostus jonka yläpuolella kiinteä rusetti
 
 
Takana kappale on sileä
 
 
Sisältä löytyy vuoriin kiinnitettynä kaikkiaan viisi taskua: toisessa päädyssä tuttipullolle mitoitettu tasku, etureunasta kaksi hieman pienempää ja takaa sitten kaksi hieman suuempaa, jonne esim. vaipat mahtuvat. Yläreunassa laukussa on nepparikiinnitys.
 
Toinen laukku on väritykseltään harmaata, musta ja valkoista. Ulokangas on canvas-tyylistä, vuorinajälleen vuorisatiini, tässä väri tumma harmaa. Mitoiltaan laukku on hieman edellistä isompi: leveys ylhäältä 45cm, alhaalta jälleen leveämpi, korkeus 41cm. Olkahihnat 76cm. 
 
 
Edessä jälleen laskostus sekä rusetti.
 
 
Takaosa pelkistetty
 
 
Sisältä löytyy kaikkiaan kuusi taskua: toisessa päädyssä jälleen tuttipullolle mitoitettu tasku, takana kaksi isompaa joihin vaipatkin mahtuvat. Etupuolella on yksi leveämpi tasku, jonka sisäpuolella läpällä (kaksi nepparia) suljettavissa olevat 2 pienempää taskua. Ylhäällä jälleen neppari sulkemista varten.
 
 
Toivottavasti laukut löytävät hyvän kodin! Laittakaahan siis päivä muistiin ja käykää huutamassa käsitöitä hyvään tarkoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti