maanantai 24. helmikuuta 2014

Inspiraatio arjen väreistä

Perjantaina veivattiin Savassa jälleen, tällä kertaa inspiraatio haettiin arjen väreistä, veiviguru Hannan Englanninreissulla ottamien kuvien kautta. Löytyi Portobello Roadia, kaakeloituja pylväitä,  macaroneja sekä mm. kuva näistä tuoleista.


juuri kun veivin aihe julkaistiin,  olin muokkaamassa itselleni kaavoja paitaan, jonka suunnittelin tekeväni Noshin kelta-pinkistä scooter-luomujerseysta. Kankaan olin alunperin ostanut isommalle pojalle,  mutta hän sitten päätti ettei kangasta kelpuutakaan.  Kaikki siis osui sattumalta kohdilleen ja niin muodostui veivin projektisuunnitelma kuin itsestään.


Tuosta siis lähdettiin liikkeelle, ja lopputulos näyttää seuraavalta:


Kaavan pohjana on BurdaStylen malli 119 jerseytoppi. Aika reilusti tuli muokattua: tuplahihat, valetoppi kietaisun alle, yksi laskostus lisää, pituuttakin kasvatin, takaa jätin muotolaskokset pois ja tuo katkaisu valevyöllä on myös omaa käsialaa. Kankaita siis Noahin scooterjersey sekä EKn ruskea puuvillaelastaanitrikoo.


Päällä näyttää paremmalta kuin lattialla. Ihan putkeen ei mennyt, vyöosa meni liian alas ja tuplahihoja on kiittäminen kankaan loppumisesta kesken. Mutta kiva tuli kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti