maanantai 24. helmikuuta 2014

"Vanhaa" Noshia saksittuna uuden tieltä

Nosh Organicsin uuden kauden mallisto julkaistiin jokin aika sitten ja uuden malliston lisäksi uutta löytyi myös kotimyyntiedustajista. Vanha tuttuni Hämeenlinnan ajoilta, Katja, oli kouluttautunut Hämeen seudun edustajaksi ja niinpä nyt onkin tilausten tekeminen lähes liian helppoa.

Itselläni on Nosh-kutsut sovittuna maaliskuun loppuun, mutta sain Katjalta viestiä, että uusia kankaita on myyty todella paljon, ja että osa alkaa jo olla lopussa. Niinpä sitten tilasin noita ihanuuksia jo itselleni. Se vain tarkoitti sitä, että oli pakko tehdä kangaskaappiin tilaa... ja mitäs muuta sitä Noshin tieltä käyttäisi kuin Noshia.

Ekana valmistui nyt kolme bodya juniorille. 


Ekassa kaavana Ottobren warmly wrapped (6/2013), koko 74. Kävyt saivat kaverikseen joustofroteisen kurre-applikaation. Oravan malli on otettu Noshin talvikauden kurre-kankaasta.

Isoveljelle on ttulossa kääntöpusero sukellusveneistä, ja sinistä kangasta jäi hiukan yli. Niinpä tein bodyn siitäkin.


Kaavana Ottobren trikoobody (1/2006), koko 74. Kankaana Noshin submarines. Kauan mietin, että miten bodya hiukan muokkaisin, ja sitten päätin hakea ajatuksen uudelta kaudelta. Niinpä sukellusveneiden joukkoon seikkailemaan päätyi yksi iloinen valas.Ja koskapa tilauksen mukana pitäisi olla myös sinisiä norsuja, pääsivät oranssit jo bodyyn marssimaan.


Kolmas body päätyi samantien pikkuherran päälle. Kaavana jälleen OBn warmly wrapped ja kankaana Noshin oranssit norsut. Rinnassa applikoituna sitten vielä yksi isompi norsu...
 Nämä on valmiina tällä hetkellä, leikattuna on vielä pari pikku miehen yöppää, isoveikalle kääntöpusakka sukellusveneistä, ja kettukarkkeja sekä pojille että allekirjoittaneelle....

2 kommenttia: