torstai 14. heinäkuuta 2016

Kesäinen ompeluvaihto

Netin ompeluryhmässä pyöräytettiin jälleen käynti kesäinen ompeluvaihto, ja pakkohan se oli mukaan lähteä. Uutta itselleni oli nyt se, että ensimmäistä kertaa uskaltauduin myös aikuisten vaihtoon. Kaikkiaan tein siis kolme pakettia, 2 lasten ja 1 aikuisten...
Ensimmäisen paketin saaja oli 4-vuotias poika. Lempivärit olivat musta, vihreä ja punainen, kiinnostuksen kohteina retkeily, kalastus ja ryhmä Hau....

Pakettiin syntyi collegesetti Noshin kankaista. Housut tein Ottobren Relaxed fit -kaavalla koossa 116. Huooarissa kaavana on Jujunan Hiiop!. Huppari sai koristeeksi kaksi silityskalvokuvaa: eteen tuli Ryhmä Haun logo, taakse sitten palokoira Samppa.
Seuraava paketti meni koulun aloittavalle tytölle. Ujo tyttö piti barbeista, harrasti tanssia sekä jalkapalloa.

Päädyin tekemään koot.n hevostrikoosta Jujunan timanttimekon sekä kaveriksi Swoonpatternsin Dollie-olkalaukun. Laukun kankaaksi valikoitui PaaPiin Siiri&Myyry-puuvilla, jonka yhdistin mustaan ja pinkkiin keinonahkaan.
Aikuisen paketin saaja oli nainen, jolla olisi edessä syksyllä töihinpaluu äitiyslomalta. Pienellä lisävakoilulla löysin tiedon, että ura liittyi it-puoleen ja siitä se ajatus sitten lähti.

Pakettiin päätyi ohut noshin tähtiflameesta tehty huivijakku (Swoonin scarfneck cardigan) sekä Läppärilaukku. Swoonin Dorian sai kankaakseen Ikean vahvan puuvillan, sekä mustan keinonahan.
Meille kotiutui myös kolme pakettia. Juniorin paketti piti sisällään dinofanille aivan mahtavan paidan, sekä kahdet housut. Mustat tulevat varmasti olemaan lempparit, sillä ne näyttävät hiukan farkuilta, mutta ovat kuitenkin pehmeät. Ja Mario housuista tulee vielä isoveli olemaan kateellinen.
Ekaluokkalainen sai ihanan setin "isolle pojalle". Housut ovat ihanan pehmeät mutta samalla siistien housujen näköiset ja paita on aivan pojan näköinen.
Omasta setistäni löytyi tunika sekä jakku. Olkamuotolaskoksien perusteella veikkaisin tunikan kaavan olevan kootilta, raglankaava joka itsellänikin löytyy mutta jota en vielä ole saanut testattua. Kangasta olen mielessäni myös monet kerrat pyöritellyt, mutta en ole ostanut. Collegejakun ompelu puolestaan on ollut itsellä listalla jo jonkin aikaa. Ihan huippu paketti siis!

Nämä vaihdot on aina yhtä hauskoja. Lähetettävien pakettien suunnittelu ja toteutus, sitten reaktion odotus, arvailut lähettäjästä. Ja tokikin myös tuo omien pakettien saaminen. Aina näissä on yhtä mukavaa olla mukana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti