sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Bag of the month: Sadie

Laukkujen ompelu on intohimoni ja Swoonin kaavat ovat ehdottomia lemppareitani. Nyt päätin lähteä mukaan myös puoli vuotta kestävään laukkuklubiin, jossa joka kuukausi ilmestyy uusi kaava, alkuun vain klubilaisten käyttöön.

Kaava julkaistaan aina kuun ensimmäisenä päivänä ja ensimmäinen kaava tähän settiin ilmestyi nyt heinäkuussa. Suunnittelija on Swoonin takaa löytyvä Alicia Miller.


Rakastuin Sadie-laukkuun heti kaavan nähdessäni. Ensimmäinen ajatukseni oli kokeilla laukussa uutta materiaalia eli korkkia, mutta sitä olisi pitänyt tilata Portugalista. Niinpä päätin kaivaa kaappeja ja löysinkin projektiin aivan täydellisen kangastrion: Tula Pinkin Salt Water Octo Garden, Marimekon Harmaja sekä keinonahka. Kaikissa värinä aqua...


Alkuperäistä kaavaa muokkasin vain hyvin vähän: kokoa kasvatin ihan inasen verran ja olkahihnasta tein hiukan pitemmän ja säädettävän.

Läpässä on kääntölukko ja takana magneettinapilla sulkeutuva tasku.


Sisältä löytyy pari syvää taskua, sekä lisäämäni pienempi keinonahkatasku lähinnä kännykkää ajatellen.


Sadien salaisuus löytyykin sitten sen pohjarakenteesta: se kun kykenee tarvittaessa lähes tuplaamaan kokonsa! Pohjassa kulkee vetoketju ja sen takaa avautuu lisäpaneeli.

Kokonaisuudessaan laukun valmistukseen ei mennyt kuin oikeastaan viitisen tuntia. Vaikka saattaakin näyttää joltain aivan muulta, on kaikin rakenne todella yksinkertainen.

Itselleni tämä oli oikeasti rakkautta ensisilmäyksellä...


1 kommentti:

  1. Hienot kankaat ja upea lopputulos. Kunpa minullakin olisiaikaa lähteä laukkeretkelle mukaan. Pitääpä seurata mitä muuta on tulossa.

    VastaaPoista