perjantai 9. syyskuuta 2016

Bag of the month club: highline tote

Syyskuun kaavana bag of the month clubissa on kerrassaan hauska yhdistelmä: laukku, joka pitää sisältää kolme eri tapaa sen kantamiseen.


Kaavassa oli mukana myös hauska värityssivu. Alunperin ajattelin että värimaailma on laukulle aivan selvä, mutta sitten huomasin leikkiväni tusseilla. Lopulta en enää osannut päättää näistä leikittelyistä mitä oikeasti lähtisin toteuttamaan ja niinpä laitoin suunnitelma sivun kangasselostuksineen ompeluystävilleni näytille. Mielipiteitä oli monia, mutta kaikissa vastauksissa keskellä alhaalla oleva laukku sai maininnan.... Sillä siis lähdettiin eteenpäin.

Laukun suunnitelma oli yhdistää Marimekon pisaroi-puuvillaa, korkkia sekä punaista keinonahkaa. En voinut sille mitään, että pisaroi-kankaaseen yhdistettynä kaavassa ollut vetoketjutasku läppä toi mieleeni sateenvarjon. Päätin siis tehdä sellaisen... Ja sitten se vain kasvoi vielä vähän enemmäksi.


Punainen keinonahka vaihtui lennosta keltaiseen, joka sateenvarjo sai itselleen kantajan. Lopputulos on jopa hauskempi kuin mitä uskalsin ajatella.
Kaikkia voi siis kantaa kolmella eri tavalla. Ensimmäinen vaihtoehto on kantaa sitä käsilaukkuna kahvoista. Päädyin tekemään kahvoista keskeltä pyöreät kaavan suorien kahvijen sijaan.


Käden käänteessä laukun kahvatsujahtavat piiloon laulun ulkotaskuihin ja niiden tilalle ilmestyy leveä, pituudeltaan säädettävissä oleva olkahihna. Tässäkin päätin poiketa kaavasta ja levensin hihnaa huomattavasti.


Ja esimerkiksi pyöräillessä laukku kulkee mukana näppärästi reppuna! Olkahihnan keskellä on siis vetoketju, joka auetessaan muodostaa repun olkaimet.


Systeemi on varsin näppärä ja laukku on kerrassaan ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti