maanantai 21. joulukuuta 2015

Laukkuja matkan varrelta

Syksyn aikana on laukkuja tullut ommeltua enemmänkin, postaus vain on jäänyt. Tehdäänpä siis pieni yhteenveto...


Roosanauhahuutikseen tuli osallistuttua jälleen kolmen laukun verran.


Valkoisesta ja pinkistä keinonahasta syntyi yksinkertainen läppärilaukku säädettävällä olkahihnalla. Sisältä löytyi iso pehmustettu tasku läppärille ja lisäksi muuta säilytystilaa. Myös edessä oli pari lokerotaskua.


Toisena huutikseen lähti vaaleanruskeasta keinonahasta syntynyt pul-vuorinen hoitolaukun. Tilaihme kätkisisäänsä taskuja vaikka kuinka monta, ja sisälle sai mahdutettua ainakin reilun nipun vaippoja, pari vaatekertaa, kosteuspyyhkeet, voiteet, talkkipurkin, tuttipullon, pilttipurkin, iiison kukkaron, kännykän ja neuvolakortin.


Kolmas laukku huutikseen oli sitten lapselle suunniteltu tyllilaukku. Tämän tekeminen meni melkoisen viimetinkaan, mutta valmistui kuitenkin. Ihan mukava summa näistäkin jälleen muodostui, ja kokonaisuudessaan viisinumeroinen luku saatiin jälleen roosanauhakampanjalle kasaan.


Lokakuun alussa vaihtui ammattinimikkeen lisäksi myös työpaikka, ja sitä myötä työmatka paitsi piteni huomattavasti, myös muutti muotoaan: ensin matkaan autolla jonkin matkaa, sen jälkeen toivon, että VR kulkee ajallaan ja lopuksi taitan pari kilometriä potkulaudalla. Tuolka viimeisellä etapilla olkalaukku on hieman hankala, joten tein itselleni repun pojan eskarirepun kaavaa muunnellen ja suurentaen.


Monilokeroisen kukkaron kaavaakin tuli testailtua.


Ja jälkeen eskarisynttäreille tehtyä perinteinen laukku pienelle ballerinalle.

Katsotaan millaisia laukkuja ensi vuosi tuo tullessaan, parikin on jo suunnitelmissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti