maanantai 8. kesäkuuta 2015

Tämä yö me ollaan vaan ja ommellaan, ei mennä nukkumaan...

Tai siis oikeastaan se oli viikonloppuna..... Pidettiin siis Tampereen alueen ompeluporukan kanssa ompelulanit, ja kokoonnuttiin erään koulun liikuntasaliin koneiden kera... Näitä on järjestetty aikaisemminkin, mutta nyt olin itse ensimmäistä kertaa mukana. Aivan mielettömän hauskaa!!! Koska työn puolesta valvominen on tuttua hommaa, ei makuupussi alkanut yöllä houkutella, vaan olin yksi neljästä koko yön ommelleesta osallistujasta. Suuri kiitos mahtavasta seurasta ihan kaikille lanilaisille, ja erityiskiitos yöseurasta Marjukalle, Jaanalle ja Katjalle.

Varsin tuottoisa tuosta yöstä itselleni tuli, sillä 22h tehokkaan ompelutunnin jälkeen valmiina oli kaikenkaikkiaan 16 ompelusta...


Jokaiselle hiukan jotain:


Itselle kahdet liivit makebran kaavalla. Ekat käpysen tutkimusmatkasta


Toiset Noshin perhosista pitsisomistein.


Leggareita tein itselle kolmet, kaikki Mallikelpoisen kaavoitusohjetta seuraten. Ekat tein Noshin farkkujerseysta, toiset EKn maasto kuvio itsestä JC:sitä, ja kolmannet Verson puodin silmu-jc:sitä.


Mustaan pukeutuva mies sai t-paidan miw-kaavalla Jonicin zombi ja pääkallo kankaasta.


Pojat sai kesäksi samistelupaitoja urakalla: isomman pojan paidoissa kaavana OBn Brave Foreman koossa 122 (leveys 116 mukaan), juniorilla Kisuliini koossa 92.

Ekoissa kankaina Jonicilta tilattu StarWars jersey sekä Noshin mariini raita.


Molon lentskarit yhdistyivät bodyssa Noshin siniseen raitaan.


Jonicin autot saivat seurakseen vaaleaa harmaata (isännällä on toisena autona MX6, joka näyttää kankaan punavalkoiselta viperilta raitoineen).


Isompi poika sai avaruuspaidan, kankaat jonicilta ja noshilta


Kilpparit jonicilta ja raidat noshilta. Tästä tuli itselle mieleen uv-suojattu uikkari.


Lisäksi molemmat pojat saivat housut maastojc:sitä... Tässä isomman pojan setti


Ja pienemmän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti