maanantai 12. tammikuuta 2015

Kännykän kätköistä: Bodyja ja paitoja

Selailin vielä kännykkää, ja löysin useammankin ompeluksen joita en tänne ole muistanut laittaa. Tässäpä niitä siis vielä parissa postauksessa.Kaavana Fabernmixin Jonini kokoa 86. Kankaana Hukan Perintö Tuikkeelta.
Pääällä hauska vaikka ensireaktio itsellä valmiista bodysta oli "voi itku"


Kisuliini koossa 86. Kaikki napit eri väriä...


Legopalikat applikoitu


Tämä tuli tehtyä ennen Roosanauhakampanjaa Noshin kanssa yhteistyössä toteutetussa perjantaiveivissä. Ylläripaketista paljastuo tuota upeaa raitakangasta, joten lähdin penkomaan Nosh-pinojani. Raitakankaan värit ovat täsmälleen samat oliivi ja pinkki kuin skootterikankaassa, resori on NOSHilta ja aivan samaa lilaa. Oranssi ja puuteri olisivat täysin vastaavat oranssissa kirsikkatrikoossa....

Pienemmälle Kisuliini koossa 86,


Isommalle Little Lamb kokoa 116.


Ja sama skootteri (tai mopori kuten isompi poika sen nimesi) applikoituna kumpankin paitaan.


Syksyllä tuli käytyä Perhemesuillakin, ja siellä törmäsin ihan mielettömän upeaan Ubongin jääkarhupaitaan. Päätin sitten koettaa josko sellaista itse osaisi tehdä. Lopputuloksena yläosa kummallekin pojalle...Jääkarhu applikoitu velourista. Avanto on pieni tasku jonka suu on kantattu. Kanttauksen alle on sitten kiinnitetty naru, jonka toisesta päästä löytyy kala karhulle kalastettavaksi.


Merinovillainen alushaalari juniorille. Kaavaksi muistelisin Ottobren Villikkoa, jota jonkin verran muokkailtu.


Tämän luulin bloganneeni jo aikaisemmin, mutta väärin muistin. Tämä siis on Pörröhaalari vol1. Kaava sama kuin isoveljen haalarissa, koko vain pienempi.


Tämä sain vetoketjukseen pitsiketjun.Ihan pojan lemppari!


Roosanauhahuutiksen yhteydessä ostin itselleni Noshin lahjakortin jonka lisänä sain metrin verran yllätyskangasta. Sain valita väriksi vaaleanpunaisen, harmaan tai mintun. Tämä on eka boduy tuosta kankaasta. Tulossa Noshille ilmeisestikin nyt tulevana keväänä. Hihoissa Noshin vinoraitaa.
Viljamin puoti järjesti "pienen jouluyllätyksen" ja siihenkin piti tietysti osallistua. Viestillä sain ohjeistuksen tehdä pari vaatetta Lastenklinikalle. Lahjoitukset toimitettin lopulta 875g-sivun perheelle, jotka lahjoittivat ne edelleen K7:lle... Minulta sinne lähti pieni keskobody sekä housut.

Aikuisten jutut seuraavassa postauksessa.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti