sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Lippapipoja jos jonkinlaisia

Nosh Organicsin kankaat on aivan ihania: laadukkaita ja pehmoisia. Niinpä nykyisen malliston kankaista iso osa löytyykin kaapistani. Yksi kevään suurimmista hiteistä ovat olleet Noshin lippapipot, jotka on jo useaan otteeseen myyty loppuun. Lopussa pipot olivat silloinkin kun maaliskuussa itse Nosh-kotikutsut pidin. 

Olin suunnitellut lippapipot pojille ompelevani ja niinpä lipasin pipot samalla tehdä kahden ystävänkin lapsille. Hahmottelin kaavaa malliston piposta ja tein ekan kokeilun... noh, se ei oikein onnistunut, piposta tuli liian leveä ja matala.

projekti meni hetkeksi jäihin, kunnes kankaiden yönä Nosh yllätti: yön ajan he tarjosivat meille tapahtumaan osallistuneille lippapipon kaavan ladattavaksi sivuillaan, ilmaiseksi! Kaavasta löytyvät kaikki neljä kokoa: S (6-24kk), M (2-4v), L (4-8v) ja XL (yli 8v).


Kahden pojan äiti toivoi pojille pipoja Noshin grafiitti-valkoisesta 2+2 raitatrikoosta. Koot näissä S ja M.


Näistä pipoista vaaleanpunainen polka dott menee pikkuiselle Aamulle (koko S)  ja vaaleansininen polka dott puolestaan tuli omalle kuopukselle. (koko S).Turkoosi-oranssi 2+2 raita koossa L löytyy päivittäin meiltä isoveikan päästä.


Ja isoimmassa koossa tein yhden pipon mustasta Anemonesta ilman lippaa äitilleni, ja vaaleanpunaiset Anemone-pipot mustalla lipalla ovat äitille ja itselleni! Yleensä en siedä pipoja, ja talvisinkin tulee kuljettua pääosin paljain päin mutta tämä on päässä tosi mukava ja lippa varjostaa mukavasti.


Kaksi tyytyväistä käyttäjää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti