lauantai 28. helmikuuta 2015

Yksi pieni elefantti marssi näin...

Joskus viime kesänä/syksynä tilasin Noshin norsu interlockia useassa värissä, tarkoituksena tehdä unihaalareita juniorille. Jostain syystä se kuitenkin jäi ja lykkääntyi aina vaan. Nyt vihdoin kankaat kaapista otin ja päätin lopulta nuo suunnitellut haalarit tehdä.

Vaan mitä huomasinkaan? Koon 92 kaavat eivät millään korkeutensa puolesta asettuneet kankaille jotka oli ostettu koon 68/74 haalareita varten. Kumma juttu.... Ei siis auttanut muu kuin miettiä homma uusiksi.


Lopputulos on tässä, ja olen aivan rakastunut tähän malliin! Eli OBn elephant march pohjana, mutta suurennettuna kokoon 92 (koot loppuvat kaavassa kokoon 80). Ja haalari tämä on edelleen, vaikutelma kaksiosaisuudesta on hämäystä. Meillä herra haluaa aina nukkua sukat jalassa, ja nukahtamisvaiheessa ne sitten aina salaperäisesti jalasta vahingossa lähtevät. Lopputuloksena huuto ja vaatimus saada sukat takaisin. Siksipä terällinen haalari on aivan loistava ratkaisu meillä edelleen, tässä koossa ei vaan kaupasta tai kaavoilta sellaisia oikein löydy.


Takana siis vetoketju aivan kuten alkuperäisessä mallissakin. Edessä ollessaan vetoketju tuppaa öisin aukeamaan itsestään ja puku herkästi poistumaan päältä, sama koskee kaksiosaisen yöppien housuja. Kysyttäessä kuka vetskarin on aukaissut tai housut pois ottanut, osoittaa poika itse aina sängyn reunassa roikkuvaa pupusoittorasiaa... 


Hiukan olisi tuon vaakasauman ehkä voinut tehdä ylemmäs, mutta katsotaan mihin asettuu kun kasvunvara häviää.


Tämä oli toinen malli jonka muokkasin, mutta ei kuitenkaan niin kiva.


Herralle itselleen kelpasi kyllä.


Norsuinterlockien tapaan myös dots-jersey on Noshia. 


"Ison pojan yöpät" on niiiiin kova juttu!


Myös tämän käpysen pyyt pivossa -jerseyn olen aikanaan ostanut yöppäkäyttöön.... Koki siis nyt saman kohtalon kuin norsut.


Loving it!

1 kommentti:

  1. Vau! Ihania yökkäreitä, ja nuo noshin kankaat ovat kans aika herkkuja.

    VastaaPoista