sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kolme päivää kollegoita

Marraskuun puolella tuli pyörähdettyä Helsingissä kouluttautumassa messukeskuksessa kun Operatiiviset päivät keräsivät suomen leikkuriporukan kolmeksi päiväksi saman katon alle. Koska huonokin tekosyy on aina riittävä vaateompeluun, oli tietenkin tekaistava jotain kivaa päälle pantavaa koulutuspäiviä silmällä pitäen.

Koulutus siis kesti kolme päivää, ja hämmästyksekseni osakseni oli laitettu osallistuminen jokaisella päivälle. Keskiviikkoaamuna siis varhain junaan ja suunta Pasilaan. Paluu sitten perjantaina. Keskiviikkona päivä jatkuu aina perinteisellä iltajuhlalla, ja aina yhtä hauskoilla jatkoilla Storyvillessa, joten hieman iltamekkoakin piti väsäillä...


Aikanaan hankin Käpysen Herra hirsi Jerseyta Burdan kaavalla tehtävää sikinsokin paitaa varten. Kangas kuitenkin makasi edelleen koskemattomana kaapissa, joten päätin tuhota sen nyt. Paita muuttui mekoksi, kaava edelleen kuitenkin Burdalta.


Kerrankin sovituskuva, joskin huonolaatuinen (napattu hotellihuoneessa peilin kautta ennen iltajuhlaan lähtöä)


Miw muokkautui jälleen hieman uuteen muotoon ja kankaaksi valikoitui tähän tunikaan myös Käpysen mallistosta oleva jersey. Roosa-kankaan tuotosta osa meni Roosa nauha -keräykseen.


Myös tämän kankaan tuotosta osa meni Roosa nauhalle. Käpysen Talvipuutarha on yksi tämän vuoden kauneimmista kuoseista omasta mielestäni.


Viimeisenä vielä Ikasyrin Ruttupitsiä kahdessa eri värissä. Ihan mahtava kuosi tämäkin.

Ja jokaisen tunikaan kaavana sama Miw. Muokkautuu moneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti