lauantai 7. kesäkuuta 2014

Hirmuinen Hai!

Nosh organics järjesti kilpailun ja haastoi ihmiset ompelemaan pipon heidän kaavaansa käyttäen. Kilpailukuvien viimeinen lähetyspäivä on tänään ja pakkohan se oli osallistua.

Vaikka pipoja onkin tullut tehtyä tällä mahtavalla kaavalla jo aikaisemmin,  päätin tehdä kilpailuun ihan hiukan erilaisen version. Tällainen siitä tuli...


Kaavana siis Noshin lippapipon kaava, ja kankaat ihan perustrikoota EKsta ja ompelijanmaailmasta muistaakseni. Koko L, joskin hiukan isoilla saumanvaroilla.


Toivottavasti poika tykkää... ja saahan tätä äänestämässäkin käydä sitten kun kilpailun äänestysaika huomenna 9.6. alkaa.... kilpailu kuvineen löytyy siis jatkossa osoitteessta www.noshkilpailu.fi


mainittakoon vielä tähän juttu josta idea pipoon lähti: meillähän kumpikin poika on vauvauinnissa käynyt j aisovelikin uintiharrastusta edelleen jatkaa. Jo pitempään heralla on käytössä olleet sekä räpylät että lasit, ja uimahattukin päässä välillä on. Herran uimahatusta tämä idea sitten lähtikin, sillä tuo hattu on kalateemainen, pienellä pyrstöllä ja selkäevällä..... tähän tuli nyt sitten hiukan isommat nuo kaikki evät, ja lisäksi tuo kita. Sellaistakin mietin, että josko olisi tehnyt kaksi päällekkäistä lippaa, hampaat sitte sinne väliin ja "yläleukaan" neppari jolla sen olisi saanut kiinnitettyä ylös.... olisi siis halutessaan saanut hain suun kiinni tai auki. Ehkä sitten ensikerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti