perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulupukin pajasta....

Tottahan sitä tuli pukin konttiin tehtyä yhtä jos toistakin.... Tässä pieni kooste tämän vuoden lahjoista:


10-vuotiaan kummitytön paketista paljastui paljettikankainen juhlamekko. Yläosana ja vuorina viskoosijersey, joka yhdistyi kultaisiin paljetteihin. Kaavana OBn Wendy koossa 140/146. Piilovetoketju löytyy selästä.


Poikien tammikuussa 8v täyttävälle serkkupojalle lähti tällainen setti. Pipo omalla kaavalla, kauluri OBn kaavalla. Ja paidan kaava on ottobresta sekin, olikohan nimeltään tiger spotting. Koko 134.


Anoppi ja appiukko saivat toilettilaukut. Kaava oma, kankaat ovat kaksinkertaiset: anopilla päällä Marimekon puisto-osasto ja vuorina asemakaava, appiukolla samat kankaat toisinpäin.


Omalle isoäidilleni tein jouluun sopivan pannulapun sekä uunikintaan. Kumpikin ilman kaavaa, kinnaas omasta kädestä piirretty. Päällä Marimekon unikkoa, välissä silityslautaan tarkoitettua eristekangasta ja vuorina puuvillaneulosta.


Kummitädilleni tein korukäärön. Idea on, että reisdiun lähtiessä saa korut pakattua helposti mukaan ja pysyvät tallessa. Ylempi vetoketjutasku on matala ja sen kulmat on viistottu (näin esim. korvikset eivät hyviä kulmien syvyyksiin), keskellä on sormuksille pehmustettu tanko nepparikiinnityksellä, ja alempaan taskuun mahtuvat isommat kauakorut sekä vaikka rannekello.


5-vuotias kummityttö sai frozen-teemaisen setin. Tunikan kaavana ottobren peacock, koko 122. Kaulurissa sisällä merinovillaa


Kummitytön 3.5v veljelle setti työkoneteemalla, koko taisi olla 110


Pojan kummien tytölle frozenia...


Isommalle pikkuveljelle ja hänen kumppanilleen kotelot macbookeille sekä ipadille.


Pienemmän pikkuveljen avopuolisolle Marimekon Ilona-laukkukopio


Pikkuveljelle svetari. Kaava Shelbyn takkikaava nello


Omalle isälle kravatti roosanauhateemaisesta kankaasta


Omista pojista pienemmälle oma I-a-aa...


Isommalle pojalle tein vielä joulunpyhien aikana oman unilelun. Hampaaton, eli Yön Raivo -lajiin kuuluva lohikäärme.


Hyvää joulua!


2 kommenttia: